Mousse de iogurt amb engrunes de xixona

0 vots
Mousse de iogurt amb engrunes de xixona

INGREDIENTS:

  • 100 g ade nata per muntar
  • 1 fulla de gelatina
  • 1/2 iogurt natural
  • 25 g de sucre
  • 25 g de torró de Xixona.

Posem a remullar la fulla de gelatina. Muntem la nata i en reservem un mica per desfer-hi la gelatina.Quan la nata estigui a punt hi afegim el sucre i l’acabem de muntar. Desfem la gelatina amb la nata reservada. En un bol hi barregem el iogurt amb la gelatina i a poc a poc hi anem afegint la nata muntada. Posem la mescla en copes i la deixem refredar.Just abans de servir hi esmicolem una mica de torró de Xixona.

 

Autora: Dolors Gómez

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...