Espirals amb crema de mató

0 vots
Espirals amb crema de mató

INGREDIENTS:

  • 1/2 kg d'espirals
  • 400 g de mató
  • 1 llauna de nata líquida
  • sucre
  • pebre
  • nou moscada
  • canyella en pols
  • sal

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES 

La pasta es cou en abundant aigua bullent amb un pessic de sal durant 10 minuts, en què l'anirem remenant. Mentrestant, en un cassó s'escalfa a foc molt lent la nata líquida. Després, s'hi afegeix una mica de sucre, canyella en pols, nou moscada, pebre i sal, i es remena constantment perquè quedi tot ben lligat. En aquest punt, s'afegeix a poc a poc el mató i es remena fins a aconseguir una crema fina i homogènia –si calgués s'hi pot afegir una mica de llet–. Quan la pasta ja estigui cuita, s'escorre i es disposa en una plata de servir, on es barreja amb la crema. Se serveix de seguida.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...