Xai amb pomes

0 vots
Xai amb pomes

INGREDIENTS:

  • 1,5 quilo de xai
  • 3 pomes àcides
  • 1 cullerada de mantega
  • pebre en pols
  • oli
  • sal

 

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

 

Les pomes es pelen, es tallen a quarts i després en rodanxes gruixudes. Amb aquestes heu de cobrir el fons d'una cassola, i col·loqueu-hi a sobre la mantega. Després poseu-hi el xai, tallat en trossos fins, amaniu-lo amb sal i una mica de pebre i ruixeu-lo amb un raig d'oli. Ben tapat, poseu-ho al foc durant uns minuts i introduï-hodesprés en el forn a temperatura baixa. De tant en tant regueu-ho amb una mica d'aigua.

Quan estigui tendre, passeu la carn a una plata, regueu-la amb el suc calent i envolteu-la ambles pomes. Serviu-ho molt calent. 

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...