Llom de porc a la marinera

1 vot
Llom de porc a la marinera

INGREDIENTS:

  • 6 costelles de llom
  • 300 g de cloïsses a la marinera
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • oli
  • sal

 

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

El llom s'amaneix amb els alls aixafats i es reserva durant una hora. Transcorregut aquest temps, s'amaneix amb sal al gust, es fregeix en una paella amb oli fins que quedi enrossit i es passa a una cassola de fang.

 Quan les cloïsses a la marinera estiguin preparades, es posen amb la seva pròpia salsa en la cassola on hi ha el llom i es couen a foc lent durant un quart d'hora –la salsa pot espessir-se amb una mica de pa torrat, i fins i tot si es vol posar-hi un bitxo– i ja està a punt per servir.

 Aquest plat pot presentar-se també en cassoles  individuals. En aquest cas, es posa una costella en cada cassola i es reparteixen les cloïsses i la salsa en proporció 

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...