Foie gras de porc

0 vots
Foie gras de porc

INGREDIENTS:

  • 1/2 kg de fetge de porc
  • 1/2 kg de cansalada fresca
  • 1 tasseta de trufes
  • llard de porc
  • nou moscada
  • pebre blanc
  • sal

El fetge i la cansalada es trossegen en la picadora i després es passen per un passapuré per aconseguir una crema, que s'amaneix amb sal, pebre i ratlladura de nou moscada en quantitat segons el propi gust. Aquest preparat es reserva durant 12 o 14 hores. A continuació, s'aboca en un motllo untat

amb el llard de porc. Sobre aquesta pasta es col·loquen les trufes molt picades, es tapa el motllo i es cou al bany Maria durant tres hores. Si es no té motllo, pot utilitzar-se una carmanyola. Ja cuit, es treu el foie gras del forn i es deixa refredar.

Pot consumir-se en el moment o reservar-lo, ja que es conserva diversos dies

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...