Receptes

Arròs a la marinera

Arròs a la marinera

Amb el cap de lluç, oli, un tros de ceba, un gra d'all, una branca de julivert i aigua freda es prepara un brou que bullirà durant una hora. Les cloïsses, un cop rentades, [..]

VEURE FITXA
Arròs a la milanesa

Arròs a la milanesa

El pit pot ser rostit o cuit; en cas de preparar-se cuit -en litre i mig d'aigua- s'aprofitaria després el brou per coure l'arròs. La sesada es renta en aigua [..]

VEURE FITXA
Arròs a la pagesa

Arròs a la pagesa

Ingredients per a 4 o 5 persones. En una cassola amb oli es fregeixen durant uns minuts la ceba tallada molt fina, el pernil a quadradets, les pastanagues pelades i tallades de la [..]

VEURE FITXA
Arròs a la valenciana

Arròs a la valenciana

En una paella amb oli es fregeixen els pebrots tallats. Ja fregits, es treuen i es reserven. Es fregeix llavors el pollastre o colomí en trossos, la carn de porc i les [..]

VEURE FITXA
Arròs amb anguiles

Arròs amb anguiles

L'anguila es neteja bé, llevant-li la pell, el cap, la cua i els budells. Es renta amb aigua freda i s'asseca. En una cassola es posa una capa de ceba, all, julivert -tot [..]

VEURE FITXA
Arròs amb carbassó

Arròs amb carbassó

Un cop pelat i rentat, el carbassó es talla en petits trossos quadrats. En una cassola es fregeix la ceba, picada molt menuda, i els trossos de carbassó. Quan la ceba prengui un [..]

VEURE FITXA
Arròs amb carxofes fresques

Arròs amb carxofes fresques

Es treuen les fulles dures, les tiges i l'extrem de la part estreta de cada carxofa, procurant deixar només la zona del cor. Es talla en quatre parts cadascuna ia continuació [..]

VEURE FITXA
Arròs amb llagostins

Arròs amb llagostins

Pelem i netegem els llagostins i guardem els caps i les closques, portem al foc les closques i els caps en una olla amb unes 5 tasses d'arrós. Ho amanim i deixem que bullin, [..]

VEURE FITXA
Arròs amb patates

Arròs amb patates

Arròs amb el toc caldós de la patata

VEURE FITXA
Arròs amb tonyina i guarnició de ceba

Arròs amb tonyina i guarnició de ceba

Les cebes, pelades, es couen durant una hora en una cassola sense tapar; transcorregut aquest temps es treuen. En una altra cassola es fregeixen en oli els alls picats; abans que [..]

VEURE FITXA
Arròs blanc amb llom

Arròs blanc amb llom

Primer es prepara un arròs blanc de la manera que es va indicar en la seva recepta. Un cop fet, es passa a la plata de servir, on s'orna amb rotllets de llom. Per preparar-los, [..]

VEURE FITXA
Arròs blanc amb verdures

Arròs blanc amb verdures

Es prepara un arròs blanc segons la seva recepta. Es piquen totes les verdures molt em - nues i es couen destapades en aigua bullint amb sal, un cop cuites es posen al escorredor, [..]

VEURE FITXA
Arròs caldós amb bacallà

Arròs caldós amb bacallà

Arròs semblant a una paella però que ha cuit abans que se li s'esgoti el brou

VEURE FITXA
Arròs d'Egipte

Arròs d'Egipte

En una cassola es sofregeix una mica l'arròs en l'oli, s'amaneix amb la sal, el pebre i el suc de la llimona. A continuació s'afegeixen les panses i s'aboca [..]

VEURE FITXA
Arròs d'Egipte

Arròs d'Egipte

En una cassola es sofregeix una mica l'arròs en l'oli, s'amaneix amb la sal, el pebre i el suc de la llimona.   A continuació s'afegeixen les panses i s'aboca [..]

VEURE FITXA
Arròs de cabra de mar

Arròs de cabra de mar

Preparació típica de la Costa Brava

VEURE FITXA
Arròs fred amb tonyina

Arròs fred amb tonyina

L'arròs es posa en un escorredor i es passa sota un raig d'aigua freda per treure-li la major part del midó. Després, es posa en un recipient apropiat per [..]

VEURE FITXA
Arròs integral ametllat amb pollastre

Arròs integral ametllat amb pollastre

Es cou el pollastre en abundant aigua i es deixa mig cru i sense condimentar. S'escalfa una cassola amb oli i es fregeixen les cebes picades en rodes, s'afegeix el pollastre [..]

VEURE FITXA
Arròs negre

Arròs negre

L’arròs negre tradicional té un color fosc característic a causa d’un sofregit molt accentuat i pacient de la ceba

VEURE FITXA
Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes

Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes

Una proposta del xef Lluís Fernández, del restaurant Els Pescadors de Llançà, Cuina del Vent

VEURE FITXA

1 2 3 4  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...