Receptes

Bloody Mary de tomàquet i síndria

Bloody Mary de tomàquet i síndria

Rentar el tomàquet i la síndria amb la pell (ambdós en la mateixa proporció) i passar-los per la liquadora. Amaniu al gust amb pebre, tabasco, sal i api. Servir decorat amb un trosset [..]

VEURE FITXA
Brandy Alexander

Brandy Alexander

El preparem en coctelera amb abundant gel: 1/4 de nata fresca o crema de llet, 1/4 de crema de cacau i 2/4 de bon brandi. Batem amb dolçor i servim en copa de còctel, ratllant sobre [..]

VEURE FITXA
Coctail Arzak

Coctail Arzak

El còctel Arazk és una de les millors combinacions creades amb vi

VEURE FITXA
Cuba Punch

Cuba Punch

Ideal per acompanyar una tarda al sol

VEURE FITXA
Feuerzangenbowle

Feuerzangenbowle

Beguda típica d'Alemanya

VEURE FITXA
Gin Fizz

Gin Fizz

Còctel amb un toc de pruna i llimona

VEURE FITXA
Harvey wallbanger

Harvey wallbanger

Un còctel que és una font d'inspiració

VEURE FITXA
Kir

Kir

Un còctel francès popular des de 1950

VEURE FITXA
Llac blau

Llac blau

En el vas mesclador es posen glaçons de gel, 05:00 centilitres de vodka i altres cinc de Curaçao blau. Es remena tot bé i s'allarga al gust amb gasosa. Aquest còctel se serveix [..]

VEURE FITXA
Manhattan

Manhattan

El got mesclador s'omple amb gel picat fins a la meitat, després s'afegeix una copa de vermut de color, dues copes de whisky i un rajolí d'amarg d'angostura. Es barreja [..]

VEURE FITXA
Mojito

Mojito

En el vas de barreja es dissol una culleradeta de sucre glas en un raig de suc de llimona. A continuació, es fan un parell de fulles de menta picant la tija, tres glaçons de gel [..]

VEURE FITXA
Moscow Mule

Moscow Mule

També conegut aquí com a Mula Moscovita

VEURE FITXA
Ratafia de nous i espècies

Ratafia de nous i espècies

De ratafia (dita també licor, vi, aigua, etc.) de nous se’n fa arreu: a Catalunya, particularment, a la Vall d’Aran, a França, a Itàlia, a Polònia...

VEURE FITXA
Sangria

Sangria

La Sangria és una beguda versàtil i es prepara prèviament, cosa que evita haver de elaborar-la a última hora. El nom prové de l'espanyol sangria o sang i és una beguda llarga [..]

VEURE FITXA
Tom Collins

Tom Collins

Un dels còctels més buscats a l'estiu

VEURE FITXA

1

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...