Receptes

Arròs amb llet

Arròs amb llet

Aquestes típiques postres tenen el seu truc, aprèn a elaborar-les

VEURE FITXA
Batut de cafè

Batut de cafè

El cafè, un dels plaers de la vida, es pot preparar de mil maneres. Aquí en tens una que segur que t'agrada

VEURE FITXA
Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Bescuit de xocolata i nous

Bescuit de xocolata i nous

Un deliciós pastís ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, berenar o postres

VEURE FITXA
Bescuit glacé  amb salsa de xocolata

Bescuit glacé amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Bescuit Savoià

Bescuit Savoià

Aprèn a cuinar aquest esponjós bescuit perfecte per esmorzars i berenars

VEURE FITXA
Brownie de xocolata blanca i gelat de maduixa

Brownie de xocolata blanca i gelat de maduixa

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Bunyols de poma

Bunyols de poma

Unes postres d'origen asturià

VEURE FITXA
Cake de cafèi nous

Cake de cafèi nous

Un plat que es pot fer al forn i al microones

VEURE FITXA
Carbayones

Carbayones

Amb els ingredients de la massa es fa una pasta de full. Per al farciment es barreja en una font l'ametlla, el sucre i ratlladura de llimona, després s'agreguen les clares [..]

VEURE FITXA
Casadielles

Casadielles

Així es prepara: Primer fem el farcit. Per a això, barregem les nous amb el sucre i l'anís fins a formar una pasta. A continuació ens posem amb la massa. Barregem la mantega [..]

VEURE FITXA
Charlota de poma

Charlota de poma

Les pomes, pelades i trossejades, es couen a foc lent amb la mantega i 100 grams de sucre. Les fulles de cua de peix es renten i es deixen en remull en un recipient amb aigua tèbia.   Mentrestant, [..]

VEURE FITXA
Charlota de xocolats i whisky

Charlota de xocolats i whisky

12 melindros; 150 g de xocolata; 100 g de mantega; 4 ous; 9 cullerades de whisky; 4 cullerades de sucre; nata muntada.

VEURE FITXA
Charlota exòtica

Charlota exòtica

El bescuit es trosseja en quadrats d'uns dos centímetres i mig, es col · loca sobre una font gran i es remulla amb el suc de la pinya. A part, en un bol amb una mica de llet [..]

VEURE FITXA
Coca de Sant Joan

Coca de Sant Joan

Elaboració 1. Escalfem la llet al microones perquè sigui tèbia (de32 a 38ºC). 2. Triem un bol gros i hi aboquem els 65 g de farina. Desfem el llevat amb els dits i el barregem [..]

VEURE FITXA
Cocarrois

Cocarrois

El farciment d’espinacs, panses i pinyons característic dels cocarrois balears ja el trobem en els receptaris medievals, i apareix en altres països mediterranis tot i que la preparació [..]

VEURE FITXA
Copes de xocolata

Copes de xocolata

En un bol de vidre es posa mig got d'aigua, el sucre i unes gotes de suc de llimona i s'introdueix en el forn microones al 100% de potència durant tres minuts. Transcorregut [..]

VEURE FITXA
Corona de pasta choux amb fruites de primavera

Corona de pasta choux amb fruites de primavera

Mestre Tomeu Esteva ens explica com fer aquestes postres

VEURE FITXA
Crema gelada de iogurt

Crema gelada de iogurt

Perfecte per als dies de més calor

VEURE FITXA
Creps i Crespells

Creps i Crespells

En català s’ha adoptat la paraula crep, procedent del francès crêpe. Si fos una llengua forta, segurament hauríem mantigut l’autòcton crespell (i la variant crispell), mot encara [..]

VEURE FITXA

1 2 3 4  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...