Receptes

All blanc amb tàrtar d’escamarlans i vieira

All blanc amb tàrtar d’escamarlans i vieira

Amb els caps i les pinces dels escamarlans fem un brou, sofregint-los amb una mica de ceba, porro i pastanaga, li afegim aigua i sal i el fem bullir durant 20 o 25 minuts, ho colem [..]

VEURE FITXA
Anxoves amb llet condensada

Anxoves amb llet condensada

Torrar lleugerament el pa, sucar el pa amb llet condensada, posar a sobre dues anxoves ben escorregudes. Presentació de les anxoves amb llet condensada Tot i anar sobre pa, [..]

VEURE FITXA
Anxoves gratinades

Anxoves gratinades

Les anxoves es netegen, es tallen en filets i s'assequen. Els alls es piquen menuts i es majan al morter amb el julivert, també picat, i el pa ratllat. Es greixa una font de [..]

VEURE FITXA
Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes

Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes

Proposta de Lluís Fernández, d’Els Pescadors de Llançà

VEURE FITXA
Bacallà a la catalana

Bacallà a la catalana

Temps de cocció: 10 minuts Es posa l'olla al foc amb un raig d'oli i la ceba picada fina, i es deixa ofegar fins que agafi color; s'incorporen llavors els alls picats, [..]

VEURE FITXA
Bacallà a la manresana

Bacallà a la manresana

Recepta del restaurant Maïami

VEURE FITXA
Bacallà a la moderna

Bacallà a la moderna

El bacallà, un cop dessalat, es neteja la pell i les espines, s'arrebossa lleugerament en farinai un ou batut i es fregeix abundantment en oli bullent. Els trossos, ja fregits, [..]

VEURE FITXA
Bacallà a la valenciana

Bacallà a la valenciana

Recepta típica del País Valencià. Per a 4 persones

VEURE FITXA
Bacallà al pil-pil exprés

Bacallà al pil-pil exprés

Recepta del restaurant Cal Josetxo

VEURE FITXA
Bacallà amb pebrot i tomata

Bacallà amb pebrot i tomata

Recepta del Restaurant Can Jeroni de Figueres. Cuina del Vent

VEURE FITXA
Bacallà amb pomes

Bacallà amb pomes

Els trossos de bacallà, un cop dessalats, se secan amb un drap, i s'arrebossa en farina i es fregeixen en oli bullent. Ja daurats, es reserven. Les panses es remullen en aigua [..]

VEURE FITXA
Bacallà fresc amb velouté d’escopinyes

Bacallà fresc amb velouté d’escopinyes

Una recepta fàcil i que sempre fa quedar bé.

VEURE FITXA
Bonítol amb tomàquet

Bonítol amb tomàquet

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES  El bonítol, que ha d'escollir-se de la part central, es talla en rodanxes d'uns dos centímetres de gruix. Net de pell i espines, i [..]

VEURE FITXA
Bonítol en rotllo

Bonítol en rotllo

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES Es neteja el bonítol de pell i espines i es pica molt petit –cosa que pot fer-se en la picadora–, després s'amaneix amb all i julivert [..]

VEURE FITXA
Cloïsses a la marinera

Cloïsses a la marinera

Es posa al foc la paella amb l'oli i els alls a trossos. Quan comencen a daurar-se si afegeix la farina i es fregeix una mica. S'incorporen les cloïsses i el vi i es deixa [..]

VEURE FITXA
Cloïsses fresques  amb botifarra de perol

Cloïsses fresques amb botifarra de perol

Una proposta de bon fer per cuinar a casa

VEURE FITXA
Coca de vidre amb sardines marinades, pernil ibèric i raïm moscat

Coca de vidre amb sardines marinades, pernil ibèric i raïm moscat

Una proposta del Restaurant de l'Hotel Duran de Figueres, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Congre a l'estil de Tarragona

Congre a l'estil de Tarragona

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES 1.   El congre –de la part oberta– es talla en trossos i es col·loca en un recipient, es ruixa amb el suc d'una llimona i un [..]

VEURE FITXA
Corball amb suc

Corball amb suc

- Poseu una cassola al foc amb l’oli. Tireu-hi la ceba, pelada i trinxada, els grans d’all, tallats, i el tomàquet, així com el julivert. Elaboreu el sofregit, que aclarireu amb [..]

VEURE FITXA

1 2 3  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...