Receptes

Ànec amb olives

Ànec amb olives

A Catalunya es guisen diversos plats amb olives, normalment verdes: la vedella, el conill, l'ànec. L' ànec amb olives, concretament, l'he vist fer a l'Empordà i al [..]

VEURE FITXA
Ànec amb prunes, pinyons, poma i taronja

Ànec amb prunes, pinyons, poma i taronja

Plat clàssic del Penedès, elaborat amb l’ànec mut propi de la comarca.

VEURE FITXA
Braó de porc a l'ast

Braó de porc a l'ast

  INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Els braons es renten, s'assequen bé i es posen en un recipient amb dos litres d'aigua bullent, sal i un polsim de pebre. Després s'hi [..]

VEURE FITXA
Broquetes de gall dindi

Broquetes de gall dindi

Els pits de gall dindi es netegen de greix, es trossegen en trossos de mida regular i es dejanb macerar en una barreja feta amb el suc de la llimona, un all picat molt fi, sal i [..]

VEURE FITXA
Bunyols de carn

Bunyols de carn

Sorprèn amb aquest deliciós plat, molt fàcil de preparar

VEURE FITXA
Butifarra i mongetes

Butifarra i mongetes

Una de les combinacions més reeixides és el típic plat català –cada cop més difícil de trobar, i sovint impossible amb la qualitat dels ingredients necessària– de botifarra amb mongetes, [..]

VEURE FITXA
Cabrit a la brasa

Cabrit a la brasa

Aprèn com elaborar aquesta recepta perfecta per a qualsevol celebració especial

VEURE FITXA
Cabrit guisat

Cabrit guisat

Un plat saborós i contundent

VEURE FITXA
Caneló rostit de pollastre amb salsa de fruita seca i crua

Caneló rostit de pollastre amb salsa de fruita seca i crua

El sabor del pollastre acompanyat d'una gustosa salsa

VEURE FITXA
Carn a la cervesa

Carn a la cervesa

Pela i talla a tires molt fines les cebes. Estovar en oli calent a foc molt suau fins que quedin transparents i gairebé desfetes (no han d'agafar color). Afegir la carn. Assaonar [..]

VEURE FITXA
Carn rostida amb olives

Carn rostida amb olives

Cal treure la carn que es vulgui rostir dos o tres hores abans

VEURE FITXA
Châteaubriand

Châteaubriand

Aprèn com elaborar aquesta deliciosa recepta

VEURE FITXA
Coca de costelles de conill

Coca de costelles de conill

Una proposta de Toni Sabas, de la Llar del Pagès

VEURE FITXA
Conill amb alls

Conill amb alls

Una veritable recepta de la cuina mediterrània

VEURE FITXA
Costelles de porc empanades

Costelles de porc empanades

  INGREDIENTSPER A 6 PERSONES Les costelles es netegen i s'aixafen una mica. A continuació, s'amaneixen amb sal, all picat i el suc de la llimona, i es reserven [..]

VEURE FITXA
Costelles de Saxònia amb puré i pomes

Costelles de Saxònia amb puré i pomes

  INGREDIENTSPER A 4 PERSONES Poseu les costelles en una plata de forn, col·loqueu-hi sobre cadascuna una rodanxa de poma pelada –sense llavors– i es regueu-les amb [..]

VEURE FITXA
Costelles de vedella amb all i oli

Costelles de vedella amb all i oli

Una recepta fàcil i saborosa que aporta les proteïnes necessàries per al dia a dia

VEURE FITXA
Costelles i mitjanes d'agulla de bou a la moda

Costelles i mitjanes d'agulla de bou a la moda

La carn s'enllarda amb la cansalada tallada en tires fines, es lliga fort amb un fil blanc perquè no perdi la forma, s'amaneix amb sal i s'ofega en una cassola amb oli [..]

VEURE FITXA
El pollastre ´enrossit´ al microones

El pollastre ´enrossit´ al microones

Una manera ràpida de preparar el pollastre farcit típic de les festes

VEURE FITXA
Entrecot de carn roxa amb milfulls de carbassó i bolets

Entrecot de carn roxa amb milfulls de carbassó i bolets

S'elabora un puré de patates segons costum. Mentrestant, es fan a la planxa les rodanxes de carbassó, es rosteixen el boletsamb abundant oli al forn a 100 º C durant 10 minuts [..]

VEURE FITXA

1 2 3 4  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...