El cuiner manresà Jordi Cruz inicia una nova aventura culinària. Avui obre a Barcelona un nou restaurant de tapes (o platets, que potser és una definició mes ajustada). El 10's (Ten's) obre al carrer del Rec 79, al baixos del Park Hotel Barcelona.

Cruz va fer dilluns a la nit la festa de presentació del nou local, on va dir que pensa oferir "una aposta per la fusió en les tapes de la tradició i l'avantguarda". Al seu costat, Cruz va reunir el millor de la cuina catalana: Josep Monje, del Via Veneto, Jordi Roca, del Celler de Can Roca, Albert Raurich, del restaurant Dos Palillos, entre d'altres. El manresà, de 34 anys, té un currículum impressionant per la seva joventut, i acumula tres estrelles Michelin, dues per la cuina del restaurant Àbac, a Barcelona, i una, al restaurant Angle, a Sant Benet de Bages.

La proposta de plats de 10's (o Ten's) seguirà la línia de l'Àbac, però "sense tornar-nos bojos". El preu d'un àpat pot sortir per uns 30 euros. El local té capacitat per a 60 persones i hi ha 40 plats per triar.