Si t'agrada la maionesa casolana, segur que alguna vegada has viscut l'experiència de que se't talli. Per evitar aquest disgust, hi ha una sèrie de trucs.

Elaborar maionesa casolana és una tècnica delicada i que requereix de dosis de paciència i molta pràctica. Segurament les primeres vegades se't tallarà sovint, però amb la pràctica aconseguiràs perfeccionar la preparació de la teva maionesa casolana i evitar que es talli amb tanta freqüència.

No obstant, si de totes maneres se't talla la maionesa, no et desesperis i apunta aquests trucs per recuperar-la.

Afegeix-hi un altre ou

Es tracta del mètode més recorregut per recuperar una maionesa tallada:

-Bat un altre ou en un recipient net.

-Introdueix-hi la batedora pressionant bé sobre el fons.

-A poc a poc introdueix-hi la teva maionesa tallada per tornar-la a passar i arreglar-la.

Afegeix-hi una mica d'aigua

Un altre truc per recuperar una maionesa tallada és afegir-hi una mica d'aigua.

-Prepara una mica d'aigua en un recipient net.

-A poc a poc afegeix-la a la teva maionesa tallada.

-Passa-ho tot un altre cop amb la batedora a potència mitjana i el resultat no trigarà a aparèixer