INGREDIENTS
250 g carn de vedella
200 g carn magra de porc
50 g pernil salat
25 g foie-gras
1 cervell de be
1 pit de pollastre desossat
1 ceba
1 tomàquet
1 tasseta de vi blanc
50 g molla pa remullada en llet
30 g formatge ratllat
20 plaques de canelons
Beixamel:
75 g mantega
30 g farina
sal, pebre i nou moscada
1/2 l de llet
1 cull. brandi
PREPARACIÓ
Heu de rostir tota la carn i trinxar-la.
Cal que trinxeu la carn juntament amb les verdures rostides. Un cop fet, hi afegiu el pa remullat en llet i unes gotes de salsa beixamel per poder-ho lligar tot.
? Els canelons han de coure 12 minuts, llavors els esteneu sobre un drap i seguidament els farciu. Un cop enrotllats, els poseu en una plata de forn, i per sobre hi afegiu la beixamel i el formatge ratllat, i ja els podem gratinar.