INGREDIENTS

8 ceps frescos o bé 40 grams secs

125 g mantega

150 g parmesà

400 g arròs

3 escalunyes

sal

pebre blanc

oli

I pel brou de gallina o pollastre:

400 g gallina o pollastre

PREPARACIÓ

-Per fer el brou, rostim la gallina o pollastre en una cassola amb oli i després la posem a bullir amb aigua durant 30 minuts. Ho colem (han de quedar uns 800 cc ).

-En una paella antiadherent posem la meitat de la mantega i saltem l´escalunya tallada a daus, seguidament hi afegim els ceps tallats a daus, sal, pebre blanc i a continuació l´arròs.

-Ho sofregim un instant i ja hi podem tirar uns 500 cc de brou ben calent. Ho fem bullir durant 7 minuts a foc fort, i després hi afegim la resta de brou, remenant perquè l´arròs deixi anar tota la fècula.

-Ho fem bullir 14 minuts i fora del foc hi incorporem el formatge parmesà i la resta de mantega, i ho anem remenant fins que l´arròs quedi ben cremós. S´ha de servir immediatament.