INGREDIENTS
8 ceps frescos o bé 40 grams secs
125 g mantega
150 g parmesà
400 g arròs
3 escalunyes
sal
pebre blanc
oli
I pel brou de gallina o pollastre:
400 g gallina o pollastre
PREPARACIÓ
-Per fer el brou, rostim la gallina o pollastre en una cassola amb oli i després la posem a bullir amb aigua durant 30 minuts. Ho colem (han de quedar uns 800 cc ).
-En una paella antiadherent posem la meitat de la mantega i saltem l´escalunya tallada a daus, seguidament hi afegim els ceps tallats a daus, sal, pebre blanc i a continuació l´arròs.
-Ho sofregim un instant i ja hi podem tirar uns 500 cc de brou ben calent. Ho fem bullir durant 7 minuts a foc fort, i després hi afegim la resta de brou, remenant perquè l´arròs deixi anar tota la fècula.
-Ho fem bullir 14 minuts i fora del foc hi incorporem el formatge parmesà i la resta de mantega, i ho anem remenant fins que l´arròs quedi ben cremós. S´ha de servir immediatament.