Notícies | Gastronomía

Solucions a la cuina

RECEPTA | Mongetes del ganxet amb gambes

Dolors Gómez, de l'Escola de Cuina Lleure, ens apropa un nou plat
01-12-2017 13:05
0 vots
 Menjatorum.blogsport.com.es

Menjatorum.blogsport.com.es

INGREDIENTS
12 gambes ó llagostins
1 kg mongetes del ganxet
1 ceba grossa
2 cullerades de farina
4 grans d'all
julivert
12 ametlles torrades
2 cullerades de tomàquet concentrat

PREPARACIÓ
Es posen a bullir les mongetes en abundant aigua, segons mètode personal.

Les escorrem i reservem

Escalfem l'oli en una cassola, i hi sofregim lleugerament les gambes. Ho reservem.

En el mateix oli hi sofregim la ceba fins que agafi un color daurat. Hi afegim el tomàquet i remenem.

En aquest moment s'hi posa la farina i es remena fins que estigui torrada. Després hi incorporem el fumet de peix fins que en resulti una salsa no gaire espessa i a continuació les gambes pelades i les mongetes.

Continuem la cocció 10 minuts més.

Per acabar, fem una picada d'all, julivert, ametlles i la posem per sobre.

*Es pot fer amb qualsevol mongeta que sigui de qualitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...