Castell del Remei és un dels cellers més emblemàtics de Catalunya. Els seus inicis es remunten al 1780; el seu propietari era Ignasi Girona, un empresari industrial, llicenciat a París, molt influenciat per la viticultura francesa, gran coneixedor de les seves varietats, que van ser implantades en aquesta zona de la DO Costers del Segre, així com els mètodes d´elaboració utilitzats a Bordeus.

Va ser el primer celler de l´Estat a embotellar en ampolles de vidre etiquetades i d´envellir els vins en barriques de roure. En aquell temps van guanyar molts premis internacionals. Després de la mort de l´últim germà Girona, la propietat va passar, l´any 1982, a la família Cusiné (Celler Cérvoles), que van actualitzar completament l´àmbit de viticultura i enologia, i van fer una forta aposta per l´ecologia i la innovació.

Més que un celler és un complex, envoltat de vinyes, i consta de nombrosos edificis, entre els quals cal destacar el castell i el santuari dedicat a la Verge del Remei que val la pena visitar.

El vi Gotim Bru és el més conegut del celler. És un cupatge de diverses varietats amb una criança en bóta de 10 mesos en barriques de roure americà i francès.

És un vi honest i llaminer, que està fet per agradar a tothom. Aromes de flors, fruita negra (pruna), cafè i fustes especiades.

Entrada en boca fàcil de tanins rodons i polits, harmoniós i seductor.