Broqueta de salmó amb fruits secs i parmentier de patata

Una broqueta cruixent d'allò més original que fins i tot els més petits de la casa no es podran resistir. Què necessitaràs? 360g de lloms de salmó noruec fresc, sense espines ni pell; 2 cullerades de cacauets; 2 cullerades de formatge crema; ? got de nata líquida; 2 patates, sal i pebre.

Per començar, pela i renta les patates. Cou fins a obtenir un puré de patates al qual afegiràs la nata i el formatge. Remou la barreja bé fins a obtenir un puré melós. Afegeix-li una mica de sal i pebre.

D'altra banda, talla el salmó a daus i arrebossa'ls amb la fruita seca. Després prepara les broquetes, col·locant 3 trossos per broqueta i rosteix-les a la graella per tots els costats. Quan acabin de cuinar-se, serveix-al plat amb el puré i 'voila!

Salmó amb poma, alvocat i ceba

Prepara aquesta recepta refrescant per a dues persones, ideal per a un dinar o un sopar lleuger aquest estiu. Necessitaràs els següents ingredients: 100g de lloms de salmó fresc, 25g de ceba, 15 g de menta fresca, ? poma verda, ? alvocat, oli d'oliva, sucre i sal.

Comença tallant l'alvocat i la ceba a daus, i la poma a làmines. Posa aquests ingredients en un bol i amaneix-los amb sal, sucre, menta (que estarà picada) i oli d'oliva.

D'altra banda, agafa el salmó i marca-ho a la graella o en una paella calenta amb una mica d'oli d'oliva. Cuina'l per ambdós costats fins que estigui fet i llest!