Aprèn a preparar aquest postre tradicional i deliciós de la mà d'Espai6 i Regió7.
Ingredients:
1 l de llet sencera
6 rovells d'ou
100 g de sucre per caramel·litzar
40 g de maizena
Pell de mitja taronja
Pell de mitja llimona
1 branca de canyella
Elaboració:
Posarem la llet amb les pells i la canyella en un cassó i farem arrancar el bull. A continuació, ho
retirarem del foc, ho taparem uns 30 minuts i ho reservarem.
Posarem en un bol els 6 rovells amb els 100 grams de sucre i ho remourem lleugerament.
Afegirem la maizena i remenarem.
Seguidament, incorporarem la llet pel damunt dels ous mitjançant un colador i ho
barrejarem de nou.
Posarem tota la barreja en un cassó a foc mitjà i la remenarem amb una fusta fins que es
cogui. Ho deixarem refredar i ho colarem tot de nou.
Finalment, ho emplatarem i esperarem unes 24 hores abans de consumir-ho.