Aprèn a preparar aquest postre tradicional i deliciós de la mà d'Espai6 i Regió7.

Ingredients:

1 l de llet sencera

6 rovells d'ou

100 g de sucre per caramel·litzar

40 g de maizena

Pell de mitja taronja

Pell de mitja llimona

1 branca de canyella

Elaboració:

Posarem la llet amb les pells i la canyella en un cassó i farem arrancar el bull. A continuació, ho

retirarem del foc, ho taparem uns 30 minuts i ho reservarem.

Posarem en un bol els 6 rovells amb els 100 grams de sucre i ho remourem lleugerament.

Afegirem la maizena i remenarem.

Seguidament, incorporarem la llet pel damunt dels ous mitjançant un colador i ho

barrejarem de nou.

Posarem tota la barreja en un cassó a foc mitjà i la remenarem amb una fusta fins que es

cogui. Ho deixarem refredar i ho colarem tot de nou.

Finalment, ho emplatarem i esperarem unes 24 hores abans de consumir-ho.