Notícies | Gastronomía

La cuina d'Espai6: Crema de ceps i patata

Aprèn a preparar aquesta plat amb la nostre vídeo-recepta setmanal
13-04-2017 16:56
2 vots

Aprèn a preparar una deliciosa Crema de ceps i patata de la mà d'Espai6 i el xef Situ Mascaró.

Ingredients:

160 g de porro
400 g de ceps
200 g de patata pelada i escapçada
1l de caldo
400 g de nata
Formatge a daus
20 g d'oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre
Ametlles salades
Coriandre

Elaboració:

En primer lloc, picarem el porro i el sofregirem amb l'oli.

Seguidament, hi afegirem els ceps i la patata i ho courem amb el litre de caldo durant uns 12-15 minuts, a foc lent.

A continuació, hi incorporarem la nata i farem arrancar el bull.

Finalment, ho triturarem tot i ho colarem. Ho emplatarem i ho decorarem amb el formatge i les ametlles salades.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...