Notícies | Gastronomía

La cuina d'Espai 6: Bacallà amb vinagreta d'alls tendres

Una nova videorecepta deliciosa i fàcil de fer de la mà d'Espai6
10-03-2017 17:15
0 vots

Ingredients per a 4 persones:
4 supremes de bacallà d'uns 125 g
2 patates
2 cebes
200 g d'oli de gira-sol
1 ceba tendra

Vinagreta:
80 g d'oli d'oliva verge
6 alls
Romaní fresc
15 g vinagre de vi o Mòdena
Sal i pebre

Preparació:
Cuinem els alls fins a enrossir-los amb l'oli d'oliva verge, hi incorporem el romaní i ho retirem; un cop fred, hi posem el vinagre i ho salpebrem.
Caramel·litzem la ceba en juliana amb els 50 g d'oli de gira-sol.
Pelem les patates i les confitem a foc suau amb la resta d'oli de gira-sol.
Marquem en una paella el bacallà salpebrat a foc fort (només per marcar-lo).
Introduïm el lluç al forn a 180ºC, de 7 a 10 minuts, amb una cullerada de vinagreta.
Escalfem les làmines de patata amb la ceba, ho disposem al plat, hi incorporem el bacallà i ho salsem amb la vinagreta. Ho decorem i ho servim.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...