Notícies | Gastronomía

La cuina d'Espai 6: tàrtar de tomàquet

Aprèn a preparar aquest plat vegetarià i amb molts sabors mesclats
03-03-2017 17:51
1 vot

Ingredients per a 4 persones:
Pa torrat
600 g de tomàquet madur escaldat
20 g d'escalunya
10 g tàperes
10 g cogombrets
Oli de bitxo
Sal i pebre

Emulsió de mostassa:
1 rovell
45 g d'oli d'oliva verge
8 g mostassa en gra

Preparació:
Escaldem, pelem i traiem les llavors del tomàquet i el tallem a daus iguals. El posem al forn a 70ºC amb el ventilador i la porta oberta per deshidratar-lo. Batem l'ou i hi afegim l'oli d'oliva i la mostassa Ho barregem tot i emplatem els ingredients.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...