L'Escola Agrària de Manresa (Av. Universitària 4 -6 (Edifici FUB), Manresa) ha preparat un curs titulat 'Elaboració casolana de torrons', per als dies 30 de novembre i 1 de desembre.

En aquests tallers es faran sis classes de torró de la mà del pastisser Albert Carafí i amb l'ajut de petites màquines domèstiques. Les persones participants degustaran i s´enduran una mostra de cadascun dels torrons que es faran durant el taller.

Els torrons que elaborareb i degustaran són: praliné d´ametlles i pinyons, praliné de xocolata amb avellanes, crocant, massapà tradicional, de crema, de xocolata amb llet i nous.

Programa:

1a sessió: dimecres 30 de novembre

Preparació dels ingredients principals:

* Praliné d´ametlla

* Praliné d´avellana

* Massapà 50%

Exposició de com s´elabora el torró de Xixona i Alacant.

Elaborar i encaixar els torrons de base de massapà, com pot ser el torró de crema.

Elaborar i encaixar el de xocolata amb llet i nous (per l´endemà poder tallar-lo)

2a sessió: dijous 1 de desembre

Elaborar i encaixar torró de praliné d´ametlles i pinyons

Elaborar i encaixar torró de xocolata amb avellanes

Elaborar torro de caramel i ametlla

Acabats i presentació dels diferents tipus de torrons

Degustació

Preu: 75 euros.

Més informació: neus@associaciolera.org / Tel. 938787035 / 672337305