Notícies | Gastronomía

Un plat sa i complet.

Arròs tres delícies: els trucs dels restaurants

Perquè et quedi igual que al restaurant xinès has refredar el cereal i condimentar-lo amb salsa de soja

Amanida de pasta.

Tres receptes ideals per menjar pasta i no engreixar-te

Aprèn a preparar tres plats deliciosos a la mateixa vegada que molt sans

Mona de tot l'any

Al poble d'Alberic, al País Valencià, s'elabora durant tot l'any la versió primitiva de la mona, amb el nom de coca d'aire o pa cremat; també en fan sempre a Algèria, on la varen portar els valencians al segle XIX

Crema catalana.

La cuina d'Espai6: Crema catalana

Aprèn a preparar aquest postre tradicional i deliciós

Llom amb pernil i formatge.

Llom amb pernil i formatge, un "sant jacobo" diferent

Acompanya aquest plat amb una amanida o unes verdures cuites i tindràs un menú sa

La cuina d'Espai6: Crema de ceps i patata

Aprèn a preparar aquesta plat amb la nostre vídeo-recepta setmanal

Així quedarà el mousse.

Mousse de maduixes, el pastís ideal de la primavera

Descobreix com elaborar-la de forma fàcil i gaudeix d'aquesta fruita d'una manera diferent i saborosa

Un cruet de peix, una recepta procedent d'Alacant però que també es troba a l'Empordà i en altres comarques mediterrànies

Entre el fresc i el sec

El País Valencià i Catalunya comparteixen un mateix plat creat pels pescadors, el suquet, i també tenen molt a dir en la història i la difusió del bacallà, un dels diversos peixos que a la Mediterrània s'assequen

El bacallà té cinc parts

Bacallà, el peix perfecte per a la Setmana Santa 2017

Descobreix tots els seus secrets i aprèn a treure suc a la cuina a cadascuna de les seves cinc parts

La cuina d'Espai6: Coulant de patata emascarada amb foie

Aprèn a preparar aquest deliciós plat amb la nostre vídeo-recepta setmanal de la mà de Situ Mascaró

Delícies de llet

El mató i tots els productes d'arreu que s'hi assemblen no són formatges des del punt de vista tècnic, sinó llets quallades; es poden presentar en una olleta o terrina, embolicats amb drap, o fins i tot emmotllats

La cuina d'Espai6: Cassoleta de carxofes i calamars

Aprèn a preparar aquest senzill i deliciós plat amb vegetals i peix com a protagonistes

Aprèn a preparar encenalls de xocolata

Farina, ous, sucre i ametlles són els ingredients que necessites per elaborar aquestes postres

La cuina d'Espai 6: carxofes al microones

Aprèn a preparar aquesta verdura de forma ràpida i senzilla

VÍDEO: La cuina d'Espai6: Parmentier de pop amb la seva emulsió

Aprèn a prepara aquest senzill i deliciós on la patata i el pop en són els protagonistes

Truita de bacallà.

Truita de bacallà, una manera diferent de menjar peix

Un plat fàcil de fer i perfecte si tenim convidats imprevistos a casa

Mate, kava i altres herbes

El mate és la beguda que caracteritza els argentins, que també l'han aportat a Catalunya, on ja és força coneguda

L'alvocat, el gran aliat de la cuina

Les múltiples virtuts d'aquest fruit mexicà fan que cada dia tingui més adeptes

La cuina d'Espai 6: Bacallà amb vinagreta d'alls tendres

Una nova videorecepta deliciosa i fàcil de fer de la mà d'Espai6

Els set manaments per cuinar bé la pasta

Per mesurar correctament les proporcions de sal, pasta i aigua, utilitza la regla del '10, 100, 1.000'

1 2 3 4 5  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...