Notícies | Gastronomía

La cuina de la sang

L'ús de la sang d'alguns animals és corrent en les cuines tradicionals i genera elaboracions com el civet, el gran plat de caça de la cuina francesa, però que també es por trobar a Catalunya, a Espanya, a Itàlia...

Així de bona quedarà.

Sopars saludables: Pizza de carbassa

Aprofita aquest producte de temporada d'una manera diferent i divertida

Així de bo et quedarà.

Com fer un brownie al microones en dos minuts

Gaudeix d'aquest pa de pessic de xocolata amb una recepta senzilla i ràpida

Aprèn a cuinar aquest plat de moda.

Aprèn a fer sushi a casa

T'ensenyem a elaborar aquest deliciós plat japonès de forma ràpida i senzilla

El sol de la tardor

El codony és una de les fruites que arriben ara amb la nova estació, i amb la qual s'elabora el codonyat, una preparació que tant pot servir de berenar clàssic, com unes postres o per farcir pastissos o dolços

Els bolets, aliments clau a la tardor.

Els 10 aliments imprescindibles de la tardor

Bolets, castanyes o verdures per gaudir de bones defenses

Gotim Bru 2015.

Gotim Bru 2015, un vi honest i llaminer

Castell del Remei. DO Costers del Segre

La massa s'ha de cuinar lentament.

Aprèn a fer pizzes sense forn

Descobreix els passos per aconseguir una massa cruixent cuinant-la en una paella antiadherent

L'olla ferroviària, la pala i altres menjars de treball

És una creació dels antics maquinistes, fogoners, i guardafrens del ferrocarril de l'hulla que feien el trajecte entre La Robla i Balmaseda, a Cantàbria, un menjar que es feia aprofitant els vapors del tren

El musclo aporta més ferro que la carn.

Què cal saber dels musclos?

Contenen molt poca quantitat de greixos i són font de vitamines del gup B

Paella i ultralocalisme

«El plat més emblemàtic dels valencians desperta passions polítiques i gastronòmiques, és motiu de polèmica sobre la seva identitat i autenticitat i hi ha qui s'ha preocupat que hagi estat furtat per catalans»

Cogombre, espardenya, «carajo»...

Les «espardenyes» sempre han estat presents a la cuina dels pescadors de la Costa Brava · Però en els últims temps, aquest delicat marisc de múltiples noms s'ha anat tornant car i valuós

Etiqueta oriental

Cada cultura té les pròpies normes de comportament a taula, i la dels xinesos i japonesos difereix força de l'occidental; per exemple, es xarrupa sorollosament a taula per refredar el menjar i barrejar els sabors

Aprèn a fer orxata casolana sense sucre

Descobreix l'elecció més sana d'aquesta refrescant beguda amb una recepta senzilla i ràpida

Truita amb trampa

La truita de farina és una recepta tan original i fàcil de fer com deliciosa, que neix de l¡estratègia popular per combatre els temps de penúria; admet diverses variacions i acompanyaments i també s'usa en guisats

Una amanida César.

Tres receptes per aprofitar el pollastre que sobra

No cal menjar aquest aliment durant dies, aprofita les sobres i incorpora-les a un altre plat

El plat del pecat

L'albergínia és una de les verdures més apreciades en molts països de l'àrea mediterrània; és l'ingredient principal d'un plat exquisit anomenat «caviar d'albergínia», que agrada a tothom i mai se'n té prou

L'amanida és perfecta a l'estiu.

Tres amanides d'estiu fàcils de preparar

El sol i la calor animen a menjar plats lleugers, refrescants i d'elaboració senzilla

Tres infusions fresques per combatre la calor

Amb fruita, herbes aromàtiques i molt de gel podràs gaudir de la beguda més sana de l'estiu

Una de les millors ginebres del món tan sols costa 11 euros

La beguda, comercialitzada per Aldi, ha arrasat en un tast a cegues d'un prestigiós concurs internacional

1 2 3 4 5  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...