Notícies | Gastronomía

La beguda de nous Borges Natura és de color torrat

Una beguda de nous, el més nou de Borges

L'empresa assegura que és la primera d'aquestes característiques, 100% vegetal, sense lactosa, sense gluten i baixa en greixos

Botifarres d'ou

Botifarra de Carnaval

La botifarra d'ou s'ha convertit darrerament en una mena de símbol de l'arribada d'aquesta festa, perquè acostuma a consumir-se el Dijous Gras; segles enrere, però, era molt present en altres àpats de celebració

La Cuina d'Espai6: Embolcalls de pollastre arrebossat amb panko, pernil i formatge

Aprèn a preparar aquest plat revolucionari i deleita als teus convidats

Menjar salmó aporta minerals.

Posa el colesterol a ratlla amb el salmó

Els minerals més presents en aquest peix són el magnesi i el iode

Dolços exquisits

El «frangipane» és una crema amb base d'ametlles que s'utilitza per farcir pastissos i coques i per elaborar dolços de cullera; el més similar als Països Catalans és el massapà, d'origen medieval i apreciat pels reis

La cuina d'Espai6: truita de patates xips amb tòfona

Una nova videorecepta deliciosa i fàcil de fer de la mà d'Espai6

Els beneficis de la civada són importants.

La civada, el cereal que ho cura tot

Presenta un alt contingut d'àcids grassos essencials

El pernil del mar

La moixama és una salaó molt apreciada de la tonyina, especialment la vermella, tot i que també se'n fa de bonítol i fins i tot de verat; resulta ideal com a entrant o aperitiu i també s'utilitza en amanides

Una tècnica senzilla per tallar les hortalisses.

La cuina d'Espai6: Com tallar cogombre i ceba a la juliana

Aprèn pas a pas com preparar les hortalisses

El kèfir prové de la regió del Caucas.

El kèfir, la beguda curativa

Us presentem un aliment que ajuda a regular i regenerar la flora intestinal

Sardines farcides de pernil serrà, pas a pas

Aprèn a elaborar aquesta senzilla recepta i innova amb un peix sa i barat

Menjars extrems

La girella és una mena d'embotit típic del Pallars que s'elabora amb l'estómac i els menuts del xai; preparacions similars es troben a Escòcia (el «haggis», considerat el plat nacional) i també al Magrib

La cuina d'Espai6: Gambes amb allada.

Una nova recepta senzilla i ràpida de la mà d'Espai 6 i Regió7

De tòfones i trufes

Mentre la tòfona és un dels ingredients culinaris de més antic prestigi de la història, les trufes de xocolata van néixer el 1895 i ja s'han convertit en una de les especialitats de confiteria més importants a tot el món

La cuina d'Espai6: Pasta fresca amb cansalada virada i ou cuit a baixa temperatura

Una nova recepta senzilla i ràpida de la mà d'Espai 6 i Regió7

De Reis i de tot l'any

Fa uns dies era el gran protagonista de les postres de la Diada de Reis, però el tortell és una preparació present en altres celebracions a Catalunya i també en altres indrets del món, de la Provença a Mèxic

Receptes de cullera per a l'hivern

Et presentem delicioses receptes perfectes per escalfar els dies més freds de la temporada

La cuina d'Espai 6: Llom ibèric amb crosta d'anacards i mostassa

Una nova videorecepta de la mà del xef Òscar Tubert i Espai6

Arròs amb xampinyons, una recepta sana després dels excessos nadalencs

Un plat que ens ajuda a cuidar el nostre cos però també la butxaca

1 2 3 4 5  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...