Notícies | Gastronomía

VÍDEO: La cuina d'Espai6: Parmentier de pop amb la seva emulsió

Aprèn a prepara aquest senzill i deliciós on la patata i el pop en són els protagonistes

Truita de bacallà.

Truita de bacallà, una manera diferent de menjar peix

Un plat fàcil de fer i perfecte si tenim convidats imprevistos a casa

Mate, kava i altres herbes

El mate és la beguda que caracteritza els argentins, que també l'han aportat a Catalunya, on ja és força coneguda

L'alvocat, el gran aliat de la cuina

Les múltiples virtuts d'aquest fruit mexicà fan que cada dia tingui més adeptes

La cuina d'Espai 6: Bacallà amb vinagreta d'alls tendres

Una nova videorecepta deliciosa i fàcil de fer de la mà d'Espai6

Els set manaments per cuinar bé la pasta

Per mesurar correctament les proporcions de sal, pasta i aigua, utilitza la regla del '10, 100, 1.000'

La cuina d'Espai 6: tàrtar de tomàquet

Aprèn a preparar aquest plat vegetarià i amb molts sabors mesclats

Un pecat al convent

El «mató de monja» o «de Pedralbes» és un dolç a base d'ous i llet que s'atribueix a les monges d'aquest convent barceloní i que havia estat molt popular; no té res a veure amb el mató, que és llet quallada

La cuina d'Espai6: Salmó confitat a baixa temperatura amb soja

El cuiner Situ Mascaró t'ensenya a preparar aquest deliciós plat

La beguda de nous Borges Natura és de color torrat

Una beguda de nous, el més nou de Borges

L'empresa assegura que és la primera d'aquestes característiques, 100% vegetal, sense lactosa, sense gluten i baixa en greixos

Botifarres d'ou

Botifarra de Carnaval

La botifarra d'ou s'ha convertit darrerament en una mena de símbol de l'arribada d'aquesta festa, perquè acostuma a consumir-se el Dijous Gras; segles enrere, però, era molt present en altres àpats de celebració

La Cuina d'Espai6: Embolcalls de pollastre arrebossat amb panko, pernil i formatge

Aprèn a preparar aquest plat revolucionari i deleita als teus convidats

Menjar salmó aporta minerals.

Posa el colesterol a ratlla amb el salmó

Els minerals més presents en aquest peix són el magnesi i el iode

Dolços exquisits

El «frangipane» és una crema amb base d'ametlles que s'utilitza per farcir pastissos i coques i per elaborar dolços de cullera; el més similar als Països Catalans és el massapà, d'origen medieval i apreciat pels reis

La cuina d'Espai6: truita de patates xips amb tòfona

Una nova videorecepta deliciosa i fàcil de fer de la mà d'Espai6

Els beneficis de la civada són importants.

La civada, el cereal que ho cura tot

Presenta un alt contingut d'àcids grassos essencials

El pernil del mar

La moixama és una salaó molt apreciada de la tonyina, especialment la vermella, tot i que també se'n fa de bonítol i fins i tot de verat; resulta ideal com a entrant o aperitiu i també s'utilitza en amanides

Una tècnica senzilla per tallar les hortalisses.

La cuina d'Espai6: Com tallar cogombre i ceba a la juliana

Aprèn pas a pas com preparar les hortalisses

1 2 3 4 5  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...