Notícies | Gastronomía

El subversiu safrà

En alguns llocs de Catalunya es torna a cultivar aquesta espècie, que es continua trobant entre les més cares del món; el seu ús era habitual en les picades i també s'adiu molt bé amb els arrossos i plats de peix

Risotto de ceps.

RECEPTA | Risotto de ceps

Dolors Gómez, de l'Escola de Cuina Lleure, t'ensenya a prepara un nou plat

Aprèn a preparar el millor pollastre al forn.

El truc definitiu perquè el pollastre al forn et quedi sucós i cruixent

Et mostrem les claus infal·libles perquè el teu plat no tingui res a envejar al dels millors xefs

La moda carbassa

La carbassa o rabequet, un producte que fa pocs anys era menyspreat com a vulgar i pagès, ara resulta «fashion» i els cuiners l'usen no només en forma de sopa o crema, sinó també guisada, fregida, al forn...

Profiterols amb salmó fumat i formatge crema

Cinc aperitius gurmet per sorprendre per Nadal

Les millors idees per convertir-se en el perfecte amfitrió en els sopars i àpats nadalencs

RECEPTA | Mongetes del ganxet amb gambes

Dolors Gómez, de l'Escola de Cuina Lleure, ens apropa un nou plat

Fes-ho tu mateix!

Aprèn a fer torró de xocolata casolà per aquest Nadal

Elabora en cinc minuts un deliciós torró amb el que sorprendràs als teus convidats

T'agrada el pernil?

Cinc claus per encertar en la compra d'un pernil ibèric

Descobreix com ho has de fer per encertar i gaudir del seu sabor aquest Nadal

Bolets emblemàtics

Rovellons i pinetells són els bolets més difosos i apreciats de Catalunya i a més són els únics que són consumits a tots els Països Catalans, amb el nom de rovelló o esclatasangs, de les Illes al País Valencià

Bolets emblemàtics

Rovellons i pinetells són els bolets més difosos i apreciats de Catalunya i a més són els únics que són consumits a tots els Països Catalans, amb el nom de rovelló o esclatasangs, de les Illes al País Valencià

La truita francesa al microones és molt fàcil de fer.

Com fer una truita francesa al microones

Soluciona els problemes d'un sopar d'última hora amb aquest plat que s'elabora en un minut

Una fruita de tardor

Originari del Japó, el caqui té una considerable presència a pagès i s'ha convertit en un dels cultius més importants a la Ribera del Xúquer; se'n poden fer melmelades, gelats, mousses, sorbets, flams, pastissos...

Descobreix trucs nous a la cuina.

Els tres errors que comets al cuinar les salsitxes

Descobreix com has de fer-ho perquè et quedin cruixents per fora i sucoses per dins

Descobreix pas a pas la seva preparació.

Com elaborar unes croquetes com les que fa la teva mare

Aconseguir un plat cinc estrelles no és difícil seguint unes estrictes pautes en la seva elaboració

Per donar gust

El sagí i el llard han estat durant molt de temps ingredients imprescindibles en la cuina de Catalunya, sobretot per a l'elaboració de caldos i guisats tradicionals; productes similars s'utilitzen en altres indrets

Patates.

La patata, la nova aliada per aprimar-se

Malgrat la seva mala fama en algunes dietes, el tubercle pot ser un aliment clau per perdre pes

Descobreix-ho tot sobre el carbassó.

Descobreix tots els beneficis del carbassó

Coneix les millors receptes per incorporar aquesta verdura a la teva dieta de manera fàcil i senzilla

Així de bo et quedarà.

Bescuit de cigrons i xocolata, una autèntica bomba per als sentits

Descobreix una nova i diferent forma de menjar llegums i deixa bocabadats als teus convidats

La cuina de la sang

L'ús de la sang d'alguns animals és corrent en les cuines tradicionals i genera elaboracions com el civet, el gran plat de caça de la cuina francesa, però que també es por trobar a Catalunya, a Espanya, a Itàlia...

Així de bona quedarà.

Sopars saludables: Pizza de carbassa

Aprofita aquest producte de temporada d'una manera diferent i divertida

1 2 3 4  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...