Notícies | Cine

Clint Eastwood porta al cinema l'atemptat frustrat de París

Dirigirà 'The 15:17 To Paris' sobre l'heroica acció de tres nord-americans i un britànic que van detenir un terrorista en un tren
21-04-2017 15:57
0 vots
Clint Eastwood. EFE

Clint Eastwood. EFE

El cineasta Clint Eastwood dirigirà el film 'The 15:17 To Paris' sobre l'heroica acció de tres nord-americans i un britànic que van detenir en un tren a un terrorista i van evitar així el que podria haver estat una massacre.

Segons ha informat el medi especialitzat Deadline, Eastwood adaptarà el llibre 'The 15:17 To Paris: The True Story Of A Terrorist, A Train, And Three American Heroes', que van escriure Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Spencer Stone i Jeffrey E. Stern .

Sadler, Skarlatos i Stone van ser els tres nord-americans que, al costat del britànic Chris Norman, van reduir a un home armat que viatjava a l'agost de 2015 en un tren Thalys que anava d'Amsterdam a París.

El terrorista, el marroquí Ayoub El Kahzzani, va pujar a aquest tren a Brussel·les amb un kalaixnikov, nou carregadors, una pistola automàtica i un cúter, i va ferir dues persones abans de ser reduït per aquests passatgers i posteriorment arrestat.

El film comptarà amb un guió de Dorothy Blyskal i Eastwood figurarà com a productor al costat de Tim Moore, Kristina Rivera i Jessica Meier. El realitzador escollirà pròximament al repartiment per a un llargmetratge que està previst que es comenci a rodar aquest mateix any.

Eastwood, guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula i al millor director per 'Million Dollar Baby' (2004) i 'Unforgiven' (1992), donarà continuïtat amb 'The 15:17 To Paris' a les seves dues últimes cintes, 'Sully' (2016) i 'American Sniper' (2014), també inspirades en fets reals.
 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Notícies de cine

Deixa el teu comentari
El certamen comptarà amb 33 sessions de projecció, ampliant així les 20 de la passada edició [..]
Deixa el teu comentari
El 99% de les escenes del film es va rodar amb les dues protagonistes submergides el mar
Deixa el teu comentari
La cartellera estrena 'Una noche fuera de control', amb Scarlett Johansson i Demi Moore, [..]

Fotos de cine

Todo sobre el asado
Todo sobre el asado
Todo sobre el asado
Todo sobre el asado
Todo sobre el asado

Todo sobre el asado

Viatge a l'estrat més profund de l'Argentina. El rostit és un menjar [..]

Prev
Next