Notícies | Cine

Clint Eastwood porta al cinema l'atemptat frustrat de París

Dirigirà 'The 15:17 To Paris' sobre l'heroica acció de tres nord-americans i un britànic que van detenir un terrorista en un tren
21-04-2017 15:57
0 vots
Clint Eastwood. EFE

Clint Eastwood. EFE

El cineasta Clint Eastwood dirigirà el film 'The 15:17 To Paris' sobre l'heroica acció de tres nord-americans i un britànic que van detenir en un tren a un terrorista i van evitar així el que podria haver estat una massacre.

Segons ha informat el medi especialitzat Deadline, Eastwood adaptarà el llibre 'The 15:17 To Paris: The True Story Of A Terrorist, A Train, And Three American Heroes', que van escriure Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Spencer Stone i Jeffrey E. Stern .

Sadler, Skarlatos i Stone van ser els tres nord-americans que, al costat del britànic Chris Norman, van reduir a un home armat que viatjava a l'agost de 2015 en un tren Thalys que anava d'Amsterdam a París.

El terrorista, el marroquí Ayoub El Kahzzani, va pujar a aquest tren a Brussel·les amb un kalaixnikov, nou carregadors, una pistola automàtica i un cúter, i va ferir dues persones abans de ser reduït per aquests passatgers i posteriorment arrestat.

El film comptarà amb un guió de Dorothy Blyskal i Eastwood figurarà com a productor al costat de Tim Moore, Kristina Rivera i Jessica Meier. El realitzador escollirà pròximament al repartiment per a un llargmetratge que està previst que es comenci a rodar aquest mateix any.

Eastwood, guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula i al millor director per 'Million Dollar Baby' (2004) i 'Unforgiven' (1992), donarà continuïtat amb 'The 15:17 To Paris' a les seves dues últimes cintes, 'Sully' (2016) i 'American Sniper' (2014), també inspirades en fets reals.
 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Notícies de cine

Deixa el teu comentari
Javier Bardem és el principal reclam de la nova aventura de Jack Sparrow
Deixa el teu comentari
Adrián Suar i Valeria Bertuccelli protagonitzen una comèdia que signa l'argentí Juan Taratuto [..]
Deixa el teu comentari
Repassem algunes de les errades més curioses dels quatre films anteriors de la sèrie

Fotos de cine

Boris sin Béatrice
Boris sin Béatrice
Boris sin Béatrice
Boris sin Béatrice
Boris sin Béatrice

Boris sin Béatrice

Boris Malinovski és un triomfador. És un seductor orgullós, fort, independent [..]

Prev
Next