El Festival de Sitges aixecarà el teló de la seva 49a edició amb la première europea d''Inside', una cinta dirigida per Miguel Ángel Vivas ('Secuestrados', 'Extinction'), amb guió de Jaume Balagueró i el seu col·laborador habitual Manu Díez, i protagonitzada per Rachel Nichols i Laura Harring. La història d''Inside' és un 'remake' del film 'À l´intérieur', dirigit per Alexandre Bustillo i Julien Maury, que va impactar el públic a Sitges 2007. Una jove vídua, embarassada i deprimida, intenta reconstruir la seva vida després del fatídic accident de trànsit en què va perdre la seva parella i la seva oïda de manera parcial. Ara, a punt de donar a llum, viu en una casa aïllada d´un suburbi quan, una nit de Nadal, rep la visita inesperada d´una altra dona que busca arrabassar-li el nadó.

Els pitjors temors de l´audiència cobraran vida a 'Inside', pel·lícula inaugural de la 49a edició del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que tindrà lloc del 7 al 16 d´octubre. El certamen aposta, una vegada més, per la producció autòctona en la seva gala d´obertura.

El film està protagonitzat per Rachel Nichols ('The Loop', 'Tokarev', 'Cuatro Fantásticos') i Laura Harring ('Mulholland Drive', 'Inland Empire', 'El amor en los tiempos del cólera', 'The Punisher') interpreten els dos papers principals en aquesta lluita cos a cos, brutal i sagnant.

'Inside' està produïda per Nostromo Pictures, una companyia amb base a Barcelona que ha estat al darrere dels films de Rodrigo Cortés 'Buried', 'Red Lights', 'Grand Piano' -que va inagurar el Festival de Sitges el 2013- o l´èxit de taquilla 'Palmeras en la nieve'.Té en marxa els thrillers 'El guardián invisible' i 'Contratiempo'.