La cartellera dels cinemes tancarà aquest 2014 amb grans fiascos que seran recordats en els cercles de Hollywood. Els grans productors han fracassat en algunes de les seves grans propostes per a aquest any i alguns dels actors més reconeguts de la gran pantalla també han vist com els hi plovien les crítiques.

Superproduccions com 'Noé' o 'La leyenda de Hércules' estan incloses en aquest rànquing de les pitjors pel·lícules que ens deixa 2014. El mateix passa amb caps de cartell com Johnny Depp o Scarlett Johansson, que han patit també grans fracassos.

A continuació, detallem la relació dels pitjors títols que s'han pogut veure als cinemes durant aquest any 2014.

1.'EN QUÉ PIENSAN LOS HOMBRES'

L'actor Kevin Hart interpreta en aquesta pel·lícula a un expert que ajuda a parelles amb problemes en la seva relació. Aquest film s'uneix a l'elenc d'històries avorrides i totalment predictibles. Basada en estereotips sobre les relacions entre homes i dones, ridiculitza al sexe masculí i generalitza sobre el gènere femení.

2.'NOÉ'

La pel·lícula d'Aronofsky, protagonitzada per Russell Crowe, Anthoy Hopkins o Emma Watson, entre d'altres, deixa molt a desitjar. El cinema èpic sol acaparar grans expectatives i, en aquesta ocasió, ha defraudat als crítics. Els que l'han vist asseguren que li falten molts fils narratius i que barreja gèneres d'una manera poc encertada.

3.'TRASCENDENCE'

El cartell amb Johnny Depp i Morgan Freeman resulta molt més atractiu que la pròpia pel·lícula. El debut a la gran pantalla de Waly Pfister ha estat un dels grans fracassos a Hollywood d'aquest any. El que es presentava com una de les grans promeses s'embolica entre el thriller i la ciència ficció arribant, fins i tot, l'avorriment.

4.'MIL MANERAS DE MORDER EL POLVO'

L'humor de MacFarlane es converteix en el fil recurrent en aquesta pel·lícula. L'originalitat llueix per la seva absència en una història que intenta ser graciosa però que, en ocasions, arriba a ser ofensiva.

5.'BLENDED'

Adam Sandler i Drew Barrymore tornen a compartir pel·lícula. Un cop més s'emboliquen en una història amorosa típica de tarda tediosa de diumenge. Aquesta comèdia, que pretén ser divertida i entretinguda, cau en un embolic d'embolics i malentesos entre els protagonistes i les seves respectives famílies.

6. 'LA LEYENDA DE HÉRCULES'

Les crítiques sobre aquesta megaproducció han estat de les més comentades en aquest 2014. El que hauria de ser una gran història queda com un 'corta i pega' d'altres superproduccions èpiques, que sí que van aconseguir plasmar el curs de la història.

7.'TRANSFORMERS 4'

La continuació d'aquesta saga d'acció s'ha considerat com un dels grans fiascos de la gran pantalla aquesta temporada. Michael Bay ha aconseguit que l'interès per l'entrega caigui fins a mínims insospitats amb un film que ha oblidat l'entreteniment de les seves anteriors edicions.

8.'VAMOS DE POLIS'

El que es presenta com una comèdia protagonitzada per dos amics que es disfressen de policies per anar a una festa. Les històries conseqüents d'aquesta idea s'enreden en embolics que aconsegueixen treure alguna rialla amagada entre tota la trama.

9.'LUCY'

Aquesta producció amb Scarlett Johansson com a cap de cartell ha aconseguit dormir a la seva butaca a més d'un teleespectador per l'avorriment que acumula la trama.

10.'AFTER EARTH'

Una pel·lícula d'acció que acumula adjectius que fan referència a la seva lentitud no promet molt. Les crítiques sobre el seu elenc també acumulen retrets sobre la seva falta d'adaptació a la història que es narra.