Exposicions a Barcelona

Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental

0 vots
Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental
Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa

Dr. Joan Soler, s/n 08241 - Manresa

Web oficial
del 2 al 24 de Març de 2018
Gratuït

Inauguració: 2 de març a les 19h.

PARELLES ARTÍSTIQUES. EXPERIÈNCIES CREATIVES PER A LA SALUT MENTAL.

Parelles Artístiques és un projecte que es realitza des de l'any 2006 a Osonament, entitat sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i addiccions a la comarca d'Osona. Els últims anys, per tal d'arribar a un conjunt més gran de la societat i unir esforços al voltant de la lluita contra l'estigma vers la salut mental, hi participen altres serveis de salut mental de Catalunya.

Parelles Artístiques consisteix en la creació i la posterior exposició d'unes obres realitzades per parelles artístiques formades per un artista amateur vinculat a recursos de salut mental i per un artista professional.

L'exposició és la presentació pública de les obres i la culminació del treball realitzat, però es valora sobretot el procés creatiu que viu cadascuna de les parelles. La iniciativa facilita que les persones puguin gaudir de l'art com a forma d'expressió i creixement, impactant positivament en el seu benestar.

La mostra inclou obres originals i úniques realitzades per parelles artístiques de sis comarques catalanes que, en aquesta dotzena edició, participen en el projecte: Bages, Barcelonès, Osona, Segrià, Tarragonès i Vallès Oriental.

Els objectius de Parelles Artístiques són afavorir la rehabilitació i la reinserció de les persones que tenen algun problema de salut mental i canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat vers les malalties mentals.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook