Concerts a Barcelona

Los Peces de Cristina 'One Day'

1 vot
Los Peces de Cristina 'One Day'
Los Peces de Cristina 'One Day'

Voilà! cafe-teatre

Cos, 74 08241 - Manresa

Telèfon: 938 726 050
Web oficial
21 de Abril de 2017
Gratuït
Horari: 24:00

Los Peces de Cristina és un projecte liderat per Cristina, cantant i compositora del projecte que, a part de passar per grups d'altres estils des del rock alternatiu fins al jazz, va decidir llançar el seu projecte en solitari per un altre tipus de composicions.

El seu àlbum debut va arribar al TOP#2 d'Àlbums Pop a iTunes España amb un disc en català, castellà i anglès, produit per Marco Morgione (Antònia Font, Delorean, Za!) i que compta amb col·laboracions com l'Oriol Saltor (La Porta dels Somnis) a la guitarra o Abel Garriga al piano.
El van presentar en més de 80 concerts entre sales i festivals, tot passant per ciutats com Barcelona, Londres, Amsterdam, Nova York, Nashville, etc.

Varen ser escollits Millor Àlbum Debut a la revista MundoPop i el seu videoclip "El tiempo que guardé" ha estat seleccionat en 5 festivals internacionals del sector audiovisual. A la tardor passada, fruit dels seus viatges, concerts i col·laboracions, va decidir treure "Mermaids and Sharks", un EP especial de col·laboracions amb músics d'Anglaterra i Nashville on trobem cançons de varis estils que parteixen del pop amb tocs de soul, jazz, country o fins i tot reggae.

Aquest 2017, després d'experimentar amb varis colors, amb 'One day' ens ofereixen un nou so amb tocs electrònics i una producció molt fina i a la vegada atrevida de la mà d'en Marco Cinelli des de Londres. Per seguir descobrint nous oceans sonors.

http://www.lospecesdecristina.com

* ESPECTACLE AMB TAQUILLA INVERSA:
L'entrada és gratuïta i tu decideixes el seu valor. Gaudeix de l'espectacle i fes l'aportació que creguis convenient.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Appetite for Illusion + Dirty Dogs

Concerts

Appetite for Illusion + Dirty Dogs

Lloc: Stroika - Manresa

Data: 27 de Gener de 2018

Comença la 4a. edició de LLUMPLUGGED, [llegir +]
Llumplugged Ares / Entre d'Altres

Concerts

Llumplugged Ares / Entre d'Altres

Lloc: Voilà! cafe-teatre - Manresa

Data: 19 de Gener de 2018

Comença la 4a. edició de LLUMPLUGGED, [llegir +]